Compartint reflexions...


Volver al resumen

08/05/2023

Dia mundial de la Creu Roja

La Creu Roja és una organització humanitària àmpliament reconeguda per la seva tasca humanitària arreu del món.
La missió de l'organització és alleujar el patiment humà, protegir la vida i la salut i defensar la dignitat humana, especialment en temps de crisi i emergència.
I perquè fer un blog sobre la Creu Roja? Per què, la Creu Roja també ofereix suport social i psicològic a comunitats i persones vulnerables.

La Creu Roja ofereix suport social i psicològic mitjançant una sèrie de serveis, com ara assessorament, suport emocional i atenció social. Els serveis de l'organització estan dissenyats per atendre les necessitats socials i psicològiques de les persones i comunitats afectades per desastres, emergències i altres crisis.
La Creu Roja també treballa amb poblacions vulnerables, com ara migrants, refugiats i persones que viuen en la pobresa, per oferir suport social i psicològic per ajudar-los a reconstruir les seves vides i recuperar la sensació de normalitat.

Un dels punts forts de la Creu Roja és la seva àmplia xarxa de voluntaris. Aquests voluntaris solen ser el primer punt de contacte per a les persones en crisi, oferint una escolta activa, un suport emocional i un suport pràctic per ajudar-los a afrontar els reptes als quals s'enfronten.

La Creu Roja també treballa estretament amb altres organitzacions i agències, inclosos professionals de la salut mental, per garantir que les persones i les comunitats rebin el suport que necessiten per recuperar-se del trauma i reconstruir les seves vides. Mitjançant les seves col·laboracions amb altres organitzacions, la Creu Roja és capaç de proporcionar una àmplia gamma de serveis socials i psicològics, com ara assessorament sobre trauma, grups de suport i derivacions a altres serveis segons sigui necessari.

En aquest dia de la xarxa humanitària de la Creu Roja, reconeixem i honorem la seva tasca i la de tots els seus voluntaris per donar suport a les persones que ho necessiten arreu del món.Volver al resumenCorreo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram