El nostre equip està format per professionals de la logopèdia, pedagogia, psicologia, fisioteràpia i psicomotricitat, i tenim un clar llaç connector: la motivació per ajudar-te. Donem prioritat absoluta a totes les teves necessitats.

El nostre treball s'adapta a la singularitat de cada persona, trobant els recursos necessaris per a afrontar les dificultats que sorgeixen en el dia a dia. Ens basem en el rigor científic i en aquelles intervencions terapèutiques més eficaces.
El nostre equip pot ajudar-te amb problemes tan habituals com:
• Trastorns específics de l'aprenentatge.
• Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).
• Depressió.
• Trastorn de Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH).
• Ansietat.
• Trastorns de la comunicació i del llenguatge.
• Trastorns de conducta.
• Entre d'altres.

CONTACTAPROFESSIONALS

Per portar a terme el nostre treball terapèutic considerem que és tant important les habilitats personals com professionals. Tot seguit us presentem el nostre equip i les seves característiques. Una imatge val més que mil paraules, així que hem intentat posar una foto el més natural possible, perquè la teràpia, sigui del tipus que sigui, ha de ser així: natural, normal, sincera, transparent... És la manera més senzilla de connectar amb vosaltres i/o els vostres fills/es, i fer que la intervenció funcioni.


Dolors Carrilero

Dolors Carrilero

És la nostra psicòloga educativa. El seu compromís amb la feina es posa de relleu després de més de 20 anys d’experiència. La seva base psicològica l’ajuda a analitzar tant la part personal com acadèmica. Per tant, tant pot reconduir conductes inadequades, augmentar l’autoestima... com facilitar estratègies cognitives, motivacionals i constructivistes per potenciar l’aprenentatge.

Lara Garcia

Lara Garcia

És la nostra logopeda. El seu respecte per la professió, honestedat i el tracte fàcil l’ajuda a connectar amb persones de totes les edats. En les seves sessions, aporta seguretat i confiança, el que facilita i deixa fluir la interacció i el diàleg. Les nostres famílies destaquen la seva dedicació i que sempre estigui disposada a escoltar.

Marta Ramírez

Marta Ramírez

És la nostra psicomotricista i mestra d’educació especial. La doble titulació li permet adaptar-se a diferents tipus de teràpia. La seva personalitat, vitalitat i creativitat li permeten conduir les sessions de psicomotricitat com ningú. S’ajusta a les conductes dels infants i adolescents mitjançant l’observació i l'escolta activa, per així, poder oferir els recursos i estratègies més adients.

Sílvia Ruiz

Sílvia Ruiz

És la nostra psicòloga especialitzada en l’àrea emocional. La seva capacitat d’empatia, paciència i sensibilitat propicia un clima beneficiós per portar a terme la teràpia. Amb ella és fàcil expressar obertament allò que ens preocupa, i així cercar junts la manera de fomentar el teu benestar.

Ivette Folqué

Ivette Folqué

La Ivette és pedagoga. La seva experiència professional en diferents àmbits educatius l'ha aportat tenir una personalitat encara més oberta i que es pugui adaptar a qualsevol circumstància. Ella sempre diu "davant les adversitats, solucions". És molt responsable i té clars els objectius de treball, un aspecte clau en la intervenció de les dificultats d'aprenentatge.

Assumpció Fernández

Assumpció Fernández

És Pedagoga i la nostra administrativa, i mai millor dit, administra personalment i atén totes les vostres necessitats per tal de que el nostre equip terapèutic us pugui ajudar el més ràpid possible. Gràcies a la seva accessibilitat, predisposició i habilitats, l’engranatge del centre roda a la perfecció.

Vanessa Tonnis

Vanessa Tonnis

Sóc psicòloga i psicopedagoga. Compagino les tasques de psicoterapeuta, docent a la UOC i a l’ISEP, i la direcció de Garbí, centre multidisciplinar. M’agraden els reptes, de ment inquieta i curiosa, cercant sempre recursos i estratègies noves per millorar les teràpies.


Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram