ON ET PODEM ATENDRE ?


PRESENCIAL- AL CENTRE

És important conèixer-te. Et proposem que vinguis al nostre centre multidisciplinar i ens coneguem personalment. Estem situats al cor de Valls.
Disposem d'àmplies instal·lacions amb despatxos pensats per a cada àrea específica.


GARBÍ - EN LÍNIA

A Garbí, centre multidisciplinar, ens adaptem a les teves circumstàncies, per això hem pensat poder-te atendre des d'on et sigui més còmode. Si no pots desplaçar-te al nostre centre a Valls, t'ho posem fàcil, acostant-nos a tu: et donem l'opció de comunicar-te amb les nostres especialistes també en-línia.
Una modalitat actual i senzilla: et connectes des del teu ordinador o des del teu mòbil o tauleta, i engeguem la teràpia.



GARBÍ - GO

S'ofereix l'oportunitat d'atendre el teu fill/a en les instal·lacions del col·legi.
Previ acord amb el centre educatiu i amb la família, els professionals de Garbí, centre multidisciplinar, es podran desplaçar durant les hores lectives als centres educatius per a realitzar allí la teràpia (per a alumnes que rebin el seu ensenyament fora de Valls, consultar condicions).


GARBÍ-A-DOMICILI

De manera puntual, i quan es precisi en el procés de la intervenció, es podrà realitzar una observació en el domicili o en qualsevol altre entorn on desenvolupis la teva vida quotidiana, és a dir, centre educatiu, feina, activitats d’esbarjo...
Aquest suport individualitzat en el context natural afavoreix tant la detecció de necessitats, com la recomanació de pautes i estratègies específiques per a cada persona.


CONTACTA


Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram