Treballem de manera individualitzada.
El punt de partida és conèixer-nos. És molt important saber què et preocupa i en què et podem ajudar. Com cada persona és diferent, aquesta informació ens ajuda a discernir quines són les valoracions més indicades, podent intervenir un o diversos professionals en aquesta.


avaluacio diagnostic intervencio informes equip multidisciplinar valls garbi centre tarragona reus


T’oferim estratègies i eines per a què puguis gestionar i utilitzar els teus recursos personals de la manera més eficient i siguis més autònoma i feliç.
És necessària la comunicació amb la resta de professionals que estiguin en contacte amb tu (o amb el teu fill/a), bé siguin de l'àmbit escolar, sanitari, laboral i/o comunitari. El treball en xarxa i un clima de diàleg obert ens permet establir objectius comuns i facilita aconseguir avanços.Modes d'intervenció

TERÀPIA INDIVIDUAL

En aquest tipus de sessions, el nostre objectiu és entendre, parar-se a pensar, posar en paraules el que succeeix, aconseguir una millor relació amb tu mateix i amb el que passa en la teva vida. Superar els moments difícils i aprendre a prendre les regnes de la nostra vida.


TERÀPIA FAMILIAR
Estar tranquils a casa, no té preu. De vegades la rutina familiar es pot complicar i necessites parlar, expressar-ho i, sobretot, resoldre la situació (separacions, dificultats convivència, malestar per canvis, dol per mort…).
Sents que ja ho has provat tot amb el teu fill/a i sents frustració per no saber què més fer? Són múltiples les dificultats però també les solucions. És lícit i aconsellable demanar ajuda. Contacta amb el nostre equip multidisciplinar, t'escoltem i busquem la sortida per a aconseguir novament la calma.

TERÀPIA DE GRUP
Infants
La modalitat de grup permet,  aconseguir un rendiment al que no es pot arribar intervenint individualment, com és el treball a nivell d’habilitats socials amb gent de la mateixa edat.
Adolescents
Les sessions grupals, sobretot a l’adolescència són una experiència cabdal per al desenvolupament de les capacitats adultes (Gomà i Sánchez, 2019).
segons l’aportació de Pichon Riviere, el grup pot
Adults
Necessites compartir la teva situació amb gent que t'entengui i no et jutgi? Llavors necessites començar una teràpia de grup.
Els grups de suport són dirigits per especialistes on t'ajudem a resoldre els  teus conflictes, acompanyant-te i obtenint canvis al llarg del temps.
Anima't i fes el pas de trobar a gent que està en la teva mateixa situació.

CONTACTA


Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram